Elle Magazine, historie

En af planetens mest berømte dame modemagasiner er uden tvivl, Elle Magazine, som blev oprettet i Frankrig i 1940 ‘s (og er stadig ejet af gruppen Lagardere af Frankrig, men er ved at blive udgivet af Hachette Filipacchi Media os den dag i dag). Ikke alene Elle fokus på kvinders mode, det offentliggør også artikler om skønhed og sundhed og underholdning inspireret af dagens moderne kvinde.

Elle Magazine er absolut den største modemagasin i verden med tredive-seks udgaver på seks kontinenter i hele verden. Bladet har også udløber virksomheder som Elle DeCOR (med nitten udgaver), Elle pige (ni udgaver), Elle retter (fem udgaver), elle.com (seksten websites) og høj kvalitetsprodukter såsom bøger, sko, briller og andre mode relaterede tilbehør. Den amerikanske udgave alene når et publikum på næsten 5 millioner kvinder, der finder i Elle Magazine, en skarp stil og stof med en mere uafhængig synspunkt end andre magasiner i sin genre.

Innovatorer bag Elle Magazine er nu placeret i New York hvor dens primære fokus er på “mode, skønhed og stil med en hjerne.” En af de bedste kreationer Medarbejderliste ELLE var den online version, som har nydt godt med arkivering artikler fra det foregående år sammen med afsnittene om mode (ja, selvfølgelig!); catwalk tendenser (“landingsbanen”). skønhed; og stil. Også inkluderet og meget populær hos læserne er diskussionen forum og mulighed for at abonnere på et e-mail-nyhedsbrev. Dette site er en fantastisk insider vejledning med en verdslig outlook, som giver både afslappet komfort og en vanedannende high-end inspiration til at starte. Ikke dårligt hva?

Magasin showcases nogle af de mest overkommelige designer tøj sammen med top kvalitet artikler, der er ganske informativ (og rent faktisk ret interessant!). Der er også opdaterede CD, kunst og bog anmeldelser i hvert nummer. Abonnenter udbryde om magasin layout og selv kvaliteten af både dækning og papir er sværmet i fora. Ell Magazine er vidunderlige til at give sin store læserskare oplysninger om de nyeste pop kultur tendenser både i USA og i udlandet under roaming fra hvad er præsenteret i vores dag mainstream kultur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.