En introduktion til Shrink Wrap maskiner

Shrink wrap proces indebærer to trin omsluttende Pack i shrink wrap, enten helt eller delvist og anvendelsen af varme til shrink wrap film, som aktiverer det materiale mindet om sin ikke-strakt molekylære kæder.

Anvendelsen af shrink wrap kan opdeles i to vigtigste typer transit og display.

Transit

Formålet med transit emballage er at tilbyde de laveste omkostninger mulighed for emballage. Det anvendte materiale er næsten udelukkende polyethylen, som vil give den passende styrke til den laveste tilgængelige pris. En typisk anvendelse er sortering af individuelle pakker med eller uden skuffen støtte. Den hyppigste anvendelse af de afkald indebærer emballage af en mængde af dåser eller flasker eller kartoner til distribution.

Det anvendte udstyr indebærer et ærme eller bundt sealer arbejder sammen med en shrink tunnel. To ruller af materiale producere et ærme af filmen omkring pack, som behandles derefter gennem tunnelen. Generelt, disse åbne ærmer ikke forårsager nogen ulemper pack integritet selvom en ændring kan ske til den tunnel, hvorved der gøres et forsøg på at have hullet lukket gennem overskydende, udglødet film.

En betydelig mængde af automatisering tilbydes for denne proces, således at man kan finde en bred vifte af manual, semi- og fuldautomatiske fangere og maksimale gennem Læg et kan finde linjer med hastigheder på op til 200 pakninger i minuttet.

Forarbejdning af polyethylen udmærker sig ved behovet for shrink wrap film at nå frem til en næsten smelter stat, efter hvilke afkøling vil give betydelige supplerende shrink. Som en konsekvens, kræver tunneler specifikke afkøling enheder hvis forhøjet produktion hastigheder er nødvendige.

Alle dette udstyr anvendes til wrap individuelle pakker hvor sortering er ikke påkrævet, men en grad af beskyttelse er nødvendig. Programmer kan variere fra radiatorer via office døre og bolte af stof.

Display

De identiske processer anvendes også men med display skrumpe filmen hvor produkter har et naturligt krav bruge et ærme. Gavepapir og tapet ruller falder ind under denne kategori. Principperne er de samme selvom både sealer og tunnel vil blive ændret for at imødekomme individuelle ruller med passende små diametre.

At dreje for at integrere visning programmer, er det vigtigste kendetegn brugen af en total wrap.

I hvert enkelt tilfælde, skal sealer nu oprette en flad, todimensional posen omkring produktet.

Produktet og denne taske er derefter behandles gennem en shrink tunnel til at opnå den ønskede virkning.

På det mest grundlæggende niveau opnås dette ved hjælp af en L-Sealer og foldede film. Produktet er manuelt placeret mellem de to lag af film og igen manuelt placeret i sealer. Seglet er afsluttet og pack placeret på tunnel transportbånd. Dette er en kontinuerlig proces, der producerer også et element af skrot film.

Automatisering er anvendt sæl hoved og også pack support. Derefter, forsegling proces og fjernelse af pack til tunnelen bliver automatiseret. Generelt, dette betragtes som semi-automation. Fastspænding af sealer hoved gennemføres ved hjælp af enten en magnetventil eller en pneumatisk ram.

Fuld automatisering af en L-sealer vil tillade packs til fodres automatisk ind i filmen og gennem at sealer.

Manuel vs. automatisk

I de sidste par år, har der været en generel polarisering af de ovennævnte maskiner til manuel og fuldautomatisk, med relativt få maskiner anvendes i semi-automatiske form. En manuel maskine vil producere i størrelsesordenen 10 pakker pr. minut mens en fuldautomatisk vil producere i størrelsesordenen 20 pakker pr. minut og der er relativt lille hastighed fordel kan opnås fra en halvautomatisk sealer.

Omkostninger også har en betydelig indflydelse her, da posten niveau udstyr kan købes på betydeligt mindre end 2000 pounds, mens fuldautomatisk shrink wrap maskiner kan købes på betydeligt mindre end 20.000 pund.

Den konventionelle brug af en manuel sealer og tunnel er blevet væsentligt reduceret ved hjælp af kombinerede segl og skrumpe maskiner, almindeligvis benævnt kammer udstyr. Disse maskiner har et særligt små mund udskrive og drive generelt fra enfasede. Sealer hoved inkorporerer en plastik kabinet, mens varmen gemmes i enheden, så en kombineret segl og shrink kan finde sted.

Den maksimale output, der kan opnås fra en fuldautomatisk sealer vil være i størrelsesordenen 25-35 pakninger i minuttet.

Som en konsekvens både side segl og flow wrap maskiner bruges til at tilbyde hastigheder nærmer sig 100 pakker pr. minut. Metoden, der forbliver den samme som nogensinde hvis du vil ombryde emballere i en to-dimensionelle taske af shrink wrap film.

Flad film bruges ofte, selvom foldede film anvendes stadig af en række maskiner. Sealer vil være i stand til at behandle individuelle pakker med en meget højere hastighed gennem evnen til at forsegle i en passende højere sats.

Cross sæler inddrage seal enheden rejser med pack, mens side segl eller overlapper seal mekanismer giver mulighed for filmen at være forseglet kontinuerligt.

Disse samme maskiner anvendes andre sække krav-navnlig mailing af magasiner.

Maskiner kan tilpasses specielt til at drage fordel af enhver shrink wrap film’s særlige egenskaber til at tillade en passende pack skal nås. Et eksempel på ovenstående er ændringen af denne proces til modificeret atmosfære emballage af fødevarer ved hjælp af barriere skrumpe filmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.